2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Pasižadu: visus metus kasdien skelbsiu po įrašą savo blog'e ! :)


Julie rašo blog'ą.  Kadras iš k/f "Julie & Julia"
Neseniai antrą kartą peržiūrėjau kinofilmą “Julie ir Julia” (Julie & Julia).  Šio filmo herojė  Julie pradėjo rašyti blog‘ą ir kartu pasižadėjo tiek sau, tiek viešai savo skaitytojams kasdien gaminti patiekalus pagal jos garbinamos kulinarinės knygos autorės Julia Child receptus ir apie tai parašyti savo tinklaraštyje.  Abi skirtingų kartų herojes vienija jų aistra ir atsidavimas maisto gaminimui, bei sugebėjimas tai „skaniai“ ir įdomiai pateikti skaitytojui.

Negaliu pasakyti, kad mėgstu gaminti valgyti.  Greičiau priešingai.  Bet savo aistrą aš taip pat turiu.  Tai – integralinis neuroprogramavimas ir noras dalintis su kitais savo atradimais šioje srityje.  Todėl pagalvojau, jog visai neblogai būtų pasekti jaunosios Julie pavyzdžiu ir rašyti savo blog‘ą mėgstama tema.  Papasakoti turiu tikrai daug ką, o apsisprendimas bent metus kasdien papildyti savo tinklaraštį neturėtų atimti iš manęs tiek laiko ir pastangų, kiek jų tam skyrė filmo herojė.


Taigi, pradedu savo tinklaraštį.  Tiesa jis jau pradėtas anksčiau, tad atskaitos taškas, starto linija tegu bus liepos 11 diena. Julies blog‘ą pačioje pradžioje skaitė tik jos mama, ilgainiui stebėtojų vis gausėjo, kol pagaliau jos tinklapis tapo labai populiarus.  Liepos 11 dieną mano blog‘as  buvo peržiūrėtas 13 kartų.  Tai nedaug, tačiau, turint omeny, kad beveik metus nieko nerašiau, - tikras stebuklas, kad kažkas užėjo.  Mojuoju jums, nežinomi pakeleiviai, ranka ir kviečiu užsukti dažniau. 

Beje, jei dar nematėte filmo „Julie ir Julia“, kviečiu pasižiūrėti.  Tais atvejais, kai mano klientai skundžiasi, jog vaikystėje namatė gražių savo tėvų santykių ir todėl nežino, kokie jie galėtų būti tarp vyro ir moters, siūlau jiems pažiūrėti šį filmą.  Ne viskas visada sklandžiai gaudavosi ir jiems (toks gyvenimas!), bet pasimokyti iš jų tikrai galima.  Jei žinote daugiau tokių filmų, pasidalinkite.

Ir taip mano projektas startavo 2016 m. liepos 11 d., finišas numatomas 2017 m. liepos 11 d.   O toliau – pagyvensim pamatysim.  Linkiu sau sėkmės!
Linga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą