2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

Karštas mano ruduo IP institute ir SEO akademijoje

Pirmieji mano bandymai kurti skelbimukus su "Canva"
Sveiki, mano tinklaraščio skaitytojai,

Jau greit bus trys mėnesiai kaip kasdien pildau savo tinklaraštį.  Prisipažinsiu, kad prasidėjus rudeniui, darosi karšta.  Užgriuvo nauji mokslo metai. 

Inovacinių psichotechnologijų institutas kas antrą savaitę organizuoja seminarus, kuriuose aš kaip instituto specialistė turiu dalyvauti.  Beje, žodyje "turiu" man nėra prievolės.  Tiksliau būtų sakyti "noriu".  Tai mano laisvas pasirinkimas ir dalyvauju seminaruose su didžiausiu malonumu.  Iš vienos pusės pati mokausi, keliu kvalifikaciją, iš kitos - padedu dalyviams teisingai atlikti psichotechnikas.


Be to rugsėjį nusprendžiau pasimokyti SEO akademijoje.  Esu sužavėta lektore Evelina Tamulaitiene, kuri negaili jėgų, kad internetu vedamuose užsiėmimuose besimokantys žmonės gautų maksimumą žinių. Evelina, įsivaizduoju, kaip būna nelengva, kai nerdamasi iš kailio, kad mokymosi kursas pasiektų ne tik klausytojų ausis, bet ir šiek tiek giliau, susiduri su pasyvumu ar negauni atgalinio ryšio.  Tikrai jaučiu, kad dirbi "iš dūšios".  Ačiū tau.

Viename iš paskutinių užsiėmimų mokėmės kurti foto skelbimukus.  Ne viskas iš pradžių man sekėsi lengvai, nes su tokiais dalykais susidūriau pirmą kartą.  Na, bet po trupučiuką įsilingavau (ne be reikalo mano toks vardas - Linga), ir tikrai maloniai įsismaginau "posterių" kūrime.  Pateiksiu ir čia savo pimuosius "blynus".



Pastarosios dienos buvo pakankamai produktyvios, nes be skelbimukų "kepimo" ėmiau ir sukūriau feisbuke grupę "Psichologija paprastai".  Čia dar nespėjau dorai kojų apšilti, bet ateityje planuoju pateikti nuorodas iš savo tinklalapio, skelbti naujienas...  Be abejo, dar ką nors įdomaus sugalvosiu.

Prieš tris mėnesius pasižadėjau sau kasdien rašyti blogą.  Kol kas savo pažadą tęsiu ir neketinu nuleisti rankų.  Apie tai, kas iš šios užmačios išeis, tada rašiau: "Pagyvensim, pamatysim".  Dabar jau matau, kad į SEO kursus be šio nusistatymo tikrai nebūčiau atėjusi ir įvairių smagių dalykėlių nebūčiau išmokusi.  O kas dar laukia toliau? Pagyvensim, pamatysim. :)

Psichologas padės! Paslaugos. Kontaktai





1 komentaras:

  1. Aš tik noriu, kad visas pasaulis žinotų apie šį burtų tatuiruotę, su kuria susipažinau prieš kurį laiką, negaliu pasakyti visko, ką jis padarė dėl manęs. mano žmona paliko mane prieš 3 metus, liko su vaikais. Aš naršiau internete, kai internete sutikau šio nuostabaus vyro parodymus. Nusprendžiau pabandyti ir mano žmona vėl palaiko mane ir mes vėl laimingai vedę, nes to per daug. rašyti viską, ką galiu pasakyti, labai ačiū, esu labai laimingas. Ir jis patikino mane, kad daro daug rašybos, įskaitant

    Meilės burtai
    Galios burtai
    Sėkmės burtas
    Ligos rašyba
    Nėštumo burtai
    Santuokos burtai
    Darbo rašyba
    Apsaugos burtai
    Laimėkite teismo bylą
    Laimės rašyba ir kt.

      jums reikia jo pagalbos DIDŽIAUSIUI dr. Ilekhojie susisiekite su juo šiuo el. pašto adresu (gethelp05@gmail.com) arba pridėkite jį žiniatinklyje +2348147400259 ir aptarkite su juo jūsų problemą. Jis yra geras žmogus ir aš jam amžinai būsiu dėkingas. dėkoju.

    AtsakytiPanaikinti