2017 m. balandžio 1 d., šeštadienis

Saulėgrąžos principas padės nesustoti pusiaukelėje, siekinat norimo tikslo

Visi žinome, kad saulėgrąža ypatinga tuo, jog savo žiedyną visada atsuka į saulę.  Saulė per dieną keliauja iš rytų į vakarus, o jai iš paskos sukasi saulėgrąžos žiedas.  Augalas galvą suka lėtai, bet užtikrintai.  Todėl kiekvieną akimirką šio judėjimo rezultatas akivaizdus - žiedynas atsuktas į saulę.

Siekdami savo tikslų iš pradžių mes imamės energingai, o vėliau entuziazmas paprastai išblėsta.  Kad šitaip neatsitiktų, galime pasinaudoti paprastu ir efektyviu saulėgrąžos principu, kurį suformulavo Konstantinas Šeremetjevas.  Šiek tiek patikslintą pateikiu jums.  Saulėgrąžos principą sudaro du žingsniai:


1. Norimo rezultato vizualizacija
Įsivaizduokit save, pasiekusį norimą tikslą.  Žiūrėkit į save iš šono, pakėlę akis 15-20 laipsnių kampu (prisiminkit efektyvios vizualizacijos principus).  Tai darykit kasdien, geriausiai iš ryto.  Vizualizacijai užtenka kelių minučių.  Puiku, jei vizualizuosite kelis kartus per dieną.
2. Žingsnelis link tikslo
Kasdien padarykite ką nors tokio, kas ves jus link tikslo. Tai gali būti mažyčiai dalykėliai, kurie gali atrodyti visai nereikšmingi.  Kaip ir saulėgrąžos žiedyno judėjimo nepamatysime plika akimi, taip šie kasdieniniai veiksmai, kuriuos atlikti iš tiesų visai paprasta, artins  mus prie tikslo.

Esant geram ūpui, link tikslo judėkite šuoliais.  Tačiau entuziazmui atslūgus, prisiminkite saulėgrąžos principą ir tęskite kasdieninę vos pastebimą kelionę.  Taip tikslas paprastai ir nenumaldomai artės prie jūsų.  Sėkmės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą